Neem de controle over je inbox terug

Inkomende e-mailfiltering

Elimineer Spam & Virussen van e-mail voordat ze uw netwerk bereiken

Beginnend vanaf
2,66 EUR/mnd
per domain

Uitgaande e-mailfiltering

Voorkom dat spam en virussen uw netwerk onbewust verlaten

Beginnend vanaf
2,66 EUR/mnd
per domein

E-mailarchivering

Verlies nooit meer een e-mail en zorg voor e-mailgegevensintegriteit voor wettelijke naleving

Beginnende vanaf
61,29 EUR/jr
per domein

Inkomende e-mailfilters bieden u al deze voordelen...

Volledige bescherming tegen spam tegen concurrerende prijzen
Extreem nauwkeurige filtering
Eenvoudige configuratie
Verhoog de inkomende e-mailcontinuïteit & redundantie
Verschillende rapportage-opties
Vriendelijke interface om u de volledige controle over uw e-mail te geven
Verhoog de productiviteit van medewerkers
Compatibel met elke mailserver

Waarom kiezen voor SpamExperts inkomende Filter?

Inkomende e-mailfilters filtert alle inkomende e-mail en elimineert spam & virussen voordat deze bedreigingen uw netwerk bereiken met een nauwkeurigheid van bijna 100%. Dankzij het uitgebreide controlepaneel behoudt u de volledige controle. Bovendien is uw e-mail in de wachtrij geplaatst voor het geval uw e-mailserver niet werkt. In de wachtrij geplaatste e-mail kan worden geopend, gelezen en beantwoord via de web-interface en toevoegen aan uw inkomende e-mailcontinuïteit!

Waarom heeft u een professionele inkomende filter nodig??

Stop met het nemen van risico van IT-netwerkbedreigingen. Als uw Inbox elke dag overvol is met ongevraagde bulkmail, dan is dat een teken dat u een professionele Inkomende Filter-oplossing nodig hebt. Bestel volledige bescherming voor uw Inbox en zeg gedag tegen spam, virussen en malware!

Hoe het werkt

Zodra uw domein (automatisch) is geïmplementeerd in het binnenkomende filter en filteren is geactiveerd, gaat e-mail door de filterwolk van SpamExperts. Inkomende e-mails worden veilig geanalyseerd en gescand in realtime. Geen training of configuraties vereist en alles werkt uit de doos. Elk bericht dat als spam wordt gedetecteerd, wordt naar de quarantaine verplaatst, terwijl niet-spam naar uw e-mailserver wordt verzonden. De quarantaine kan worden gecontroleerd in het gebruiksvriendelijke SpamPanel, via e-mailrapporten of zelfs rechtstreeks in uw e-mailclient! Geen tijdverspilling meer in de omgang met spam, focus uw energie eenvoudigweg op zakelijke taken, terwijl u de volledige controle behoudt.

Uitgaande e-mailfiltering biedt u al deze voordelen...

Nooit meer blacklisten
Bescherm de reputatie van uw merk en IT-systemen
Vermijd kosten voor het afmelden
Vergroot de continuïteit en levering van uitgaande e-mail
Verbeter de productiviteit van medewerkers
Verbeter de beheersbaarheid van misbruik

Wat is uitgaande filtering?

Uitgaande e-mailfilters zijn van vitaal belang om de reputatie van uw IT-infrastructuur te waarborgen en ervoor te zorgen dat al uw uitgaande e-mail veilig arriveert waar dat moet. Deze professionele oplossing blokkeert spam & virussen kunnen uw netwerk verlaten en voorkomen dat uw IP ('s) opnieuw op de zwarte lijst komen te staan. Bovendien biedt het Outam Filter van SpamExperts u de rapportage en hulpmiddelen om besmette accounts te detecteren en gebruikers te spammen.

Waarom heb je het nodig?

Heeft uw netwerk ooit e-mail zonder spam verzonden? Vanwege netwerkgebreken kan bijna elk apparaat in gevaar worden gebracht om uitgaande SMTP te verzenden, waardoor spam of malware uit uw netwerk kan worden verzonden zonder dat u het weet! Daarom is het van cruciaal belang dat u investeert in een professionele Uitgaande Filter-oplossing. Handhaaf de goede reputatie van uw bedrijf, zorg dat spam uw netwerk niet verlaat en voorkom dat u op de zwarte lijst komt te staan ​​zodat uw e-mail altijd binnenkomt waar deze naartoe moet gaan.

E-mailarchivering biedt u al deze voordelen...

Omvat Inkomend & Uitstaande e-mailfiltering!
Verlies nooit meer een e-mail!
Realiseren van wettelijke naleving
Verbeter de prestaties van het IT-systeem
Gebruiksvriendelijk gegevensbeschermingsbeheer
E-mailcontinuïteit, ondersteuning voor journaling en eenvoudige herlevering toegevoegd
Gecomprimeerd, gecodeerd en veilig archief

E-mailarchivering

Met e-mailarchivering worden alle inkomende en uitgaande e-mailberichten beschermd voor latere toegang. Het is een geweldige manier om verloren of per ongeluk verwijderde e-mails te herstellen, de auditreactie te versnellen, e-mails en bijlagen met betrekking tot intellectueel eigendom te beveiligen, evenals voor eDiscovery-doeleinden in geval van een geschil.

Waarom heb je het nodig

Ben je wanhopig op zoek naar een belangrijke e-mail van vorig jaar, maar kun je die niet vinden en riskeer je een boete of verlies je een belangrijke zakelijke deal als gevolg hiervan? Voorkom dit met een professionele Email Archiving-oplossing. E-mailarchivering is een essentieel hulpmiddel om een ​​veilige back-up van alle e-mail te behouden en wettelijk te voldoen.

Tegelijkertijd, omdat e-mailuitwisselingen gerechtelijke macht hebben en juridisch bindend zijn, is e-mailcompliance een uiterst belangrijke zorg voor organisaties geworden. Daarom is het in bepaalde industrieën verplicht om een ​​veilige back-up van alle e-mailberichten te bewaren en wettelijk te voldoen.

Bestel nu en stop Spam

Kies Product

Opties toevoegen

Samenvatting

2,66 EUR/mnd 61,29 EUR/jr 2,66 EUR/mnd 61,29 EUR/jr 5,31 EUR/mnd 9,30 EUR/mnd

Veel Gestelde Vragen

Hoe werkt het?

E-mail wordt gerouteerd via intelligente SpamExperts-zelflerende servers die spam detecteren en blokkeren voordat deze u ooit bereikt.

Hoe nauwkeurig is het filteren?

Dankzij het dagelijks verwerken van miljoenen e-mails hebben onze e-mailfilters een toonaangevend resultaat met bijna 100% nauwkeurigheid.

Kan ik berichten herstellen die worden geblokkeerd?

Ja, dankzij een uitgebreid bedieningspaneel met log-search, quarantaine en vele andere hulpprogramma's kunt u de status controleren van elke e-mail die door het systeem is gepasseerd.

Hoe lang duurt het om te installeren?

De installatie is snel, geautomatiseerd en deze is binnen enkele minuten in gebruik en beschermt uw e-mail.

Wat is e-mailarchivering?

E-mail is tegenwoordig heel belangrijk. Met het archiveren van e-mail wordt deze veilig opgeslagen, dit geeft u extra vertrouwen en gemoedsrust.

Hoeveel e-mail kan ik opslaan??

E-mailarchivering omvat standaard 10 GB gecomprimeerde e-mailopslag. Als u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u extra licenties van 10 GB toevoegen.